USM Haller meubels

Met een USM Haller meubel haalt u een designklassieker in huis die ook in de permanente collectie van het MoMA en het Cooper-Hewitt National Design Museum prijkt. Deze meubels zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook ideaal om uw muziekinstallatie en platencollectie in op te bergen en te presenteren. Wij ontwerpen samen met u de ideale configuratie.

Maatwerk & montage

Onze showroom-modellen zijn te koop aan een interessante prijs maar we ontwerpen met veel plezier voor u een meubel op maat dat beantwoordt aan uw specifieke wensen. We voorzien ook extra’s zoals akoestische demping. Zo kan u zonder zorgen uw platenspeler of speakers op of in uw kast plaatsen en genieten van premium geluidskwaliteit.

Zowel het ontwerp als de levering en de montage bij u thuis worden door ons geregeld. Contacteer ons voor meer informatie of voor een offerte op maat.

USM Haller modulair meubel. Wandkast met deuren. Op maat gemaakt. Opbergen en presenteren. donker groen. High-end interieur
USM modulair meubelen. op maat gemaakt. Wandkast. Maak een afspraak. Advies op maat. Opbergen en presenteren.

The devil is in the details

Akoestische demping is een optie die u enkel bij ons zal vinden. Maar daarnaast voorziet USM zelf een breed scala aan extra’s en mogelijkheden zodat uw USM-Haller-meubel helemaal kan aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Kom voor meer informatie over USM Haller meubels langs in de showroom of maak een afspraak. We helpen u graag verder. Op onze pagina over opbergen en presenteren kan alvast bekijken hoe we te werk gaan wanneer u bij ons een USM Haller Meubel op maat bestelt. U kan ook al zelf eens de configurator van USM uit testen om de mogelijkheden te ontdekken. Als verdeler van USM helpen we u ook graag verder met een ontwerp dat u zelf maakte in de configurator.