Bij Wide Screen Interior zoeken we naar vakmanschap van de hoogste kwaliteit. We houden van slim design en modulaire multi-inzetbare stukken. Als het om sofa’s gaat, zijn we pas tevreden met het allerhoogste zitcomfort. En zo kwamen we algauw uit bij de handgemaakte meesterwerken van de Sede.

Kom langs om de modellen in de toonzaal te testen. U zal merken dat u nooit meer recht wil staan. We hebben ook alle leder- en stofstalen van de Sede om te bekijken en voelen. Zo kan u exact de juiste kleur en feel uitkiezen.

Hieronder vindt u een indicatie van de prijzen, maar deze kunnen variëren naargelang het gekozen leder of de stof.

De DS-600 is oneindig modulair, er kunnen steeds extra elementen aan toegevoegd worden.  Al sinds 1972 een van de iconische designs van de Sede en nog altijd tijdloos elegant.

De geometrische lijnen van de DS-226 stralen in hun eenvoud. Ook dit stuk is modulair: het verandert in een handomdraai van een fauteuil in een ligzetel.

De DS-142 kan echt alles. Deze modulaire chaise longue transformeert in een seconde van een formele zitplaats naar een comfortable rustplek om in  achterover te leunen met de voeten omhoog.

Kom deze modellen uittesten in onze toonzaal.

Maak een afspraak