Bij Wide Screen Interior staan we voor vakmanschap van de hoogste kwaliteit. We houden van slim design en modulaire multi-inzetbare items. Dit in één adem met het allerhoogste zitcomfort. En dan omschrijft u ten voeten uit de handgemaakte meesterwerken van de Sede. 

Kom langs om de modellen in de toonzaal te testen. U zal merken dat u nooit meer recht wilt staan. U kan alle leder- en stofstalen van de Sede bekijken en voelen. Zo kan u exact de juiste kleur en feel uitkiezen. 

 

Hieronder krijgt u een indicatie van de prijzen, maar deze kunnen aanzienlijk schommelen binnen hetzelfde model aan de hand van het leder of de stof die u kiest.  

We houden van het DS-600-model. Aan deze sofa kan u oneindig verder bouwen door er steeds elementen extra tussen te voegen. Het heeft een modulaire elegante look en is extreem duurzaam door het gebruik van de beste materialen dat is bewerkt door experten sinds 1962.

De geometrische lijnen van de DS-226 stralen in hun eenvoud. Ook dit stuk is modulair en veranderd in een simpele handeling van een attente zitplaats in een ontspannen houding.  

De DS-142 kan echt alles. Deze modulaire chaise lounge transformeert in een seconde van een formele zitplaats naar een comfortable rustplek waarin u kan achteroverleunen en uw voeten omhoog in kan leggen. 

Kom deze modellen nu uittesten in onze toonzaal. U kan ons mailen voor een afspraak voor advies op maat.

Maak een afspraak