De oplossing om de geluidscontrole van uw interieur perfect te balanceren.

Experten in geluidscontrole

Kvadrat werkt samen met architecten en designers om akoestische geluidsoplossingen te ontwerpen die esthetisch uniek zijn en de geluidscontrole van uw interieur perfect balanceren. Hun kennis van de kwaliteiten van materialen is uitzonderlijk. Dit geeft hen een uniek inzicht in de omstandigheden van een  ruimte en welke specifieke materialen geluidsoplossingen bieden. In hun grotere projecten op maat passen ze hun ontwerpen aan zodat ze daaraan tot in detail aan beantwoorden. Kvadrat is synoniem aan puur vakmanschap en expertise.

kvadrat cloud, akoestisch element. muur-oplossing voor geluidsproblemen. de geluidscontrole van uw interieur perfect balanceren

Meer Kvadrat in uw interieur

Kvadrat biedt een breed aanbod van akoestische oplossingen aan. Komt u graag meer te weten over het merk, hun visie en hun bewuste design principes met betrekking tot duurzaamheid? Bezoek dan de website van Kvadrat. Dit merk is een expert in textiel. Zo hebben ze niet alleen oplossingen voor geluidscontrole, maar ook voor licht. Dit neemt de vorm aan van veelzijdige en esthetische rolgordijnen.

Advies op maat die uw specifieke akoestiek noden en vraag tegemoet komt kan u ook steeds bij ons aanvragen. Contacteer ons voor een afspraak. Neem alvast ook een kijkje bij onze andere akoestische oplossingen.

Kvadrat geluidsoplossingen. Akoestiek. cloud. design. de geluidscontrole van uw interieur perfect balanceren

Kwalitatieve materialen die balanceren

Introduceer Kvadrat in uw interieur en optimaliseer uw geluidservaring. Moderne architectuur gebruikt vaak harde materialen zoals glas, beton en staal. Dit kan leiden tot een onaangename akoestiek. Kvadrat maakt gebruik van de kwaliteiten van specifiek textiel om dit uit te balanceren.

Bovendien zijn deze statement pieces geproduceerd met aandacht voor duurzaamheid. Alle ontwerpen voldoen aan hun bewuste design principes die circulair potentieel maximaliseren. De stukken zijn duurzaam én recycleerbaar.

Kom hier nog meer te weten over de visie van Kvadrat op duurzaamheid.

In onze showroom kan u ‘Clouds’ bezichtigen en de impact die het stuk heeft op een ruimte ervaren. Dit design bestaat uit kleinere elementen die te verkrijgen zijn in verschillende kleuren en gemaakt zijn van 100% wol.

clouds, kvadrat, afzonderlijke elementen, akoestische oplossingen, geluidscontrole, interior, interieur