De oplossing om de geluidscontrole van uw interieur perfect te balanceren.

Experten in geluidscontrole

Kvadrat werkt samen met architecten en designers om akoestische geluidsoplossingen te ontwerpen die esthetisch uniek zijn en de geluidscontrole van uw interieur perfect balanceren. Hun kennis van de kwaliteiten van materialen is uitzonderlijk. 

kvadrat cloud, akoestisch element. muur-oplossing voor geluidsproblemen. de geluidscontrole van uw interieur perfect balanceren. 100% wol. high end audio experten.

Meer Kvadrat in uw interieur

Kvadrat biedt een breed aanbod van akoestische oplossingen. De Deense expert in textiel heeft niet alleen oplossingen voor geluidscontrole, maar ook voor licht, met onder meer veelzijdige en esthetische rolgordijnen. Hier komt u alles te weten over het merk, hun visie en hun bewuste designprincipes met betrekking tot duurzaamheid. 

Neem ook een kijkje bij onze andere akoestische oplossingen.

Contacteer ons voor een afspraak.

 

Kvadrat geluidsoplossingen. Akoestiek. cloud. design. de geluidscontrole van uw interieur perfect balanceren

Kwalitatieve materialen die balanceren

Introduceer Kvadrat in uw interieur en optimaliseer uw geluidservaring. Moderne architectuur gebruikt vaak harde materialen zoals glas, beton en staal. Dit kan leiden tot een onaangename akoestiek. Kvadrat maakt gebruik van de kwaliteiten van specifiek textiel om de akoestiek uit te balanceren.

Bovendien zijn de statement pieces van Kvadrat geproduceerd met aandacht voor duurzaamheid. Alle ontwerpen voldoen aan hun bewuste designprincipes die circulair potentieel maximaliseren. De stukken zijn duurzaam én recycleerbaar.

Kom hier nog meer te weten over de visie van Kvadrat op duurzaamheid.

kvadrat akoestische oplossingen, geluidscontrole, 100% wol, statement piece, acoustic. High-end interieur

In onze showroom kan u ‘Clouds’ bezichtigen en de impact die het stuk heeft op een ruimte ervaren. Dit design bestaat uit kleinere elementen die te verkrijgen zijn in verschillende kleuren en gemaakt zijn van 100% wol.

clouds, kvadrat, afzonderlijke elementen, akoestische oplossingen, geluidscontrole, interior, interieur