Onze systemen voor geluidscontrole zijn functioneel én esthetisch. Sterker nog: ze kunnen het pronkstuk van uw interieur zijn. Onze experts geven u graag advies op maat over hoogwaardige akoestische oplossingen die passen bij de stijl en het doel van uw ruimte. We zijn verdeler van Artnovion, Kvadrat en Buzzispace.

Artnovion-panelen worden ook gebruikt in de professionele muziekindustrie. Deze blikvangers zien er niet alleen bijzonder fraai uit, uw akoestische ervaring verbetert meetbaar met een Artnovion-paneel in de ruimte.

Samen met architecten en designers ontwerpt Kvadrat unieke en duurzame akoestische oplossingen. Deze statement-pieces transformeren niet alleen uw interieur maar ook de akoestiek.

De ontwerpen van het Belgische BuzzySpace zijn niet alleen een lust voor het oog, zij hebben ook superieure akoestische kwaliteiten.

Onze expertise

Als toonaangevende high-end audiozaak beschikken wij over diepgaande expertise op het gebied van akoestiek. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om met precisie en zorgvuldigheid de meest baanbrekende merken te selecteren, die grensverleggende technologieën hanteren om een ongeëvenaarde geluidskwaliteit te waarborgen.

In onze showroom kan u verschillende voorbeelden bekijken. Wij presenteren een indrukwekkende collectie die bestaat uit zowel opvallende eye-catchers als subtiele, minimalistische panelen die op een verfijnde wijze de akoestische kwaliteit van uw ruimte optimaliseren.

Ons team van gespecialiseerde professionals staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wij beschikken over de kennis en het inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van akoestiek zodat u de perfecte oplossing vindt die volledig aansluit bij uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren.

Waarom akoestische oplossingen?

Geluidskwaliteit is van essentieel belang bij het creëren van de juiste sfeer en ambiance in elke ruimte, of het nu gaat om een woonkamer, een professionele opnamestudio of een restaurant.

Ons team van deskundige technici staat klaar om u te helpen bij de installatie en optimalisatie van de audiosystemen van Wide Screen Audio en alle geluidsoplossingen uit het assortiment van Wide Screen Interior. Zo kan u maximaal genieten van uw muziek.

Contacteer ons vrijblijvend voor advies op maat.