Akoestische oplossingen hoeven er niet slecht uit te zien. Sterker nog: ze kunnen het pronkstuk van uw ruimte zijn. Onze experts geven u graag advies op maat over hoogwaardige akoestische oplossingen die passen bij de stijl en het doel van uw ruimte. We zijn verdeler van Artnovion, Kvadrat en Buzzispace.

Artnovion-panelen worden ook gebruikt in de professionele muziekindustrie. Deze blikvangers zien er niet alleen bijzonder fraai uit, uw akoestische ervaring verbetert meetbaar met een Artnovion-paneel in de ruimte.

Samen met architecten en designers ontwerpt Kvadrat unieke en duurzame akoestische oplossingen. Deze statement-pieces transformeren niet alleen uw interieur maar ook de akoestiek.

De ontwerpen van het Belgische BuzzySpace zijn niet alleen een lust voor het oog, zij hebben ook superieure akoestische kwaliteiten.

Als high end audiozaak zijn wij experts in akoestiek.

In onze showroom kan u verschillende voorbeelden van akoestische oplossingen bekijken. In onze collectie hebben we zowel echte eye catchers als minimalistische panelen die subtiel de akoestische kwaliteit van uw ruimte optimaliseren.