Bij ons staat uitzonderlijke kwaliteit voorop. Interieur met net dat tikkeltje meer karakter. Ontdek onze merken:

Functionele elegantie, met eindeloos veel mogelijkheden en combinaties. We ontwerpen de perfecte opbergkast voor uw interieur op maat én komen leveren en installeren.

Handgemaakte lichtconstructies geïnspireerd door letters, woorden en namen. Sven Jacobs maakt innovatieve lichtarmaturen met gerecycleerd en gecertificeerd hout. 

Artnovion panelen optimaliseren uw akoestische ervaring en zijn daarnaast een meerwaarde voor uw interieur.

Ambachtelijk zitmeubilair, gemaakt van het allerbeste leder. Dit klassemerk biedt ongeëvenaard comfort en geeft uw interieur een unieke toets.

Kvadrat werkt samen met architecten en designers om akoestische geluidsoplossingen te ontwerpen die esthetisch uniek zijn en de geluidscontrole van uw interieur perfect balanceren.

Veelzijdige collectie met daarin een groot aantal Italiaanse designklassiekers en statement pieces.

De ontwerpen van dit Belgische merk zijn niet enkel een lust voor het oog, maar hebben ook superieure akoestische kwaliteiten.

We geven u graag advies op maat. Ontdek waar we u mee kunnen helpen:

Over Wide Screen Interior

Wij hebben een uitgelezen collectie verlichting, zitmeubilair, akoestische oplossingen en kasten, met zorg door ons geselecteerd. We kiezen voor bijzondere en in het oog springende modellen die u misschien elders minder makkelijk in de showroom vindt. Niet de grote bestsellers maar wel designs met veel persoonlijkheid. Ze passen naadloos bij het high-end audioaanbod van Wide Screen Audio.

Al van bij de opening in 2013 startten we met twee winkels in één showroom. Bij ons kan u terecht oogstrelend design en oorstrelende audioapparatuur. In onze huiskamersetting is elk meubel, iedere lamp zorgvuldig geselecteerd. Omdat alles te koop is, verandert het interieur voortdurend.

Wij kunnen alle stukken leveren uit de catalogus van USM Haller, De Sede, Oluce, Sven Jacobs en de akoestische interieuroplossingen van BuzziSpace. Contacteer ons of kom langs. Wij zijn niet voor niets befaamd om onze service en onze hartelijke ontvangst.

De Sede zetel model DS-600