Wide Screen Interior stelt de Sede voor

Het Zwitserse De Sede staat voor ambachtelijk gemaakt  zitmeubilair waarvoor alleen het allerbeste leder gebruikt wordt. Voeg daarbij de grote persoonlijkheid en het karakter van de ontwerpen plus het ongeëvenaarde comfort, en u begrijpt dat wij zeer trots zijn dat wij onszelf verdeler van dit klassemerk mogen noemen.

In onze showroom kan u enkele modellen uitproberen. Maak genoeg tijd vrij in uw agenda, De Sede sofa’s zitten echt heel lekker …

deSede DS-600

Exceptional design

Exceptional design, unlimited configuration options, maximum functionality and distinctive seating comfort make the DS-600 system created in 1972 an icon. Seating elements with unlimited configuration options: Any number of upholstered segments can be zipped together, allowing free-flowing mobile concepts as well as conventional furniture arrangements. Supportive and down-soft upholstery for legendary de Sede seating comfort. The stool element enhances the legendary snake-shaped seat by adding an intermediate and final element.